Over Stiel

Stiel staat voor moderne technieken en vakmanschap, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn trots op ons werk en beschikken over de juiste kennis en kunde om een optimaal resultaat te behalen. Wij geloven in onze medewerkers. Zij maken ons bedrijf. Zij zijn goed opgeleid, beschikken over jarenlange ervaring en werken samen in een hecht en flexibel team. Geen uitdaging is hen te groot.

Naast vakmanschap en kwaliteit hechten wij veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Door onze hoge betrokkenheid en persoonlijke aanpak pakken wij zaken net wat anders aan.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij komen graag in contact.

“Afspraak is afspraak, hoge leverbetrouwbaarheid en goede kwaliteit van producten.

Kortom een erg prettige samenwerkingspartner.”

Vacature

Je werkt niet bij Stiel, je bent Stiel.

Stiel staat voor ambacht en vakmanschap. Wij zijn trots op ons werk en beschikken over de juiste kennis en kunde om een optimaal resultaat te behalen. Wij geloven in onze medewerkers. Zij maken ons bedrijf. Zij zijn goed opgeleid, beschikken over jarenlange ervaring en werken samen in een hecht en flexibel team.

Ben jij ook een echte man of vrouw van Stiel? Kom dan maar op. Stuur je gegevens naar info@stiel.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

* Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld
Bekijk onze vacatures